KLINIKKEN

Valdres Dyrefysioterapi holder til i Lomen i vakre Valdres. Her har jeg eget behandlingshus med klinikkrom og kontor. I tillegg har jeg egen inngjerdet behandlingsgård med mange øvelses-/treningsmuligheter som er inspirert fra naturen. I tillegg bruker vi skog, fjord og vidde som «behandlingsrom». Naturen står i fokus i behandlingsopplegget fordi jeg på den ene siden er veldig glad i den, og på den andre siden ser jeg enorme muligheter innen et fysio- eller traumeterapeutisk behandlingsopplegg. Vanligvis har dyr lettere å bevege seg ute i naturen over, rundt, under hindere enn å sette foten på en for dyr unaturlig undergrunn. I tillegg driver jeg mobil klinikk, det vil si at jeg reiser til hestestaller eller til dyr som av ulike grunner ikke kan eller skal transporteres til klinikken i Lomen.

Veibeskrivelse

Valdres Dyrefysioterapi ligger fint til midt i vakre Valdres. Kommer du E16 sørfra passèrer du Fagernes og kjører ca 4mil til. Like før du kommer til Ryfoss kjører du over Ristebru. Fra brua er det bare noen 100m oppover vestsiden.

Kommer du nordfra/vestfra så kjør E16 over Filefjell, passèr Tyinkrysset, Vang og Ryfoss. Cirka 3km sør for Ryfoss krysser du Ristebru. Fra brua er det bare noen 100m oppover vestsiden.

Bilder fra klinikken
Behandlingsrommet
Image
Behandlingsutstyr
Image
Kontoret
Image
God stemning
Image
Behandlingsgård
Image
Bassengtrening
Image
Mobil klinikk
Image
Stallbesøk
Image